Finn alt til baderommet på nett

Finn alt til baderommet på nett

Baderommet er et av de rommene i en bolig vi nordmenn pusser opp oftest. Kjøkkenet er også et viktig rom, men det er gjerne baderommet som setter tonen, både for eierne av boligen og gjestene.

Å pusse opp et baderom kan koste mye penger i forhold til andre rom som for eksempel soverom, barnerom og gang. Årsaken er at man er avhengig av både det elektriske og til VVS.

Men man kan spare mye penger og samtidig få et flott baderom om man velger stilrene vegger og gulv. Vegger og gulv er utgangspunktet for hvor bra rommet blir, men så kommer selvsagt baderomsinteriøret.

Det er også viktig å tidlig velge om man skal ha oppvarmet gulv, fliser, dusj eller badekar og så videre. Belysning og speil er også viktig å tenke på når man skal komponere baderommet.

Toalettet og vaskeservanten er også obligatoriske, men også her er det viktig å tenke på stilen, men vil jo helst at alle møblene i baderommet har samme stil og fasong.

Norges ledende på baderomsmøbler er Porsgrund Bad og på nettsiden finner du det meste innen moderne baderom og baderom nyheter.

Porsgrund servanter er meget elegante.